NIZ INCIDENATA ZBOG PROTESTA TAKSISTA, UHAPŠENE DVE OSOBE

0

Prvi dan radikalizacije protesta taksista u Beogradu doveo je do niza incidenata, od čega se sve srećom završavalo na verbalnom sukobu.

Jedan sukob rezultirao je i hapšenjem u Nemanjinoj ulici, a poznato je da je od dve uhapšene osobe, jedan taksista.

Veći incident dogodio se na Savskom trgu gde su građani blokirali i okružili taksite, zbog toga što je ovde saobraćaj bio potpuno zaustavljen i prevozi nisu kretali.

Građani su besni još od prethodnih nedelja i protesta, a ako ovde nedelje protesti namerno zahvataju popodnevni špic, potpuno su očekivane akcije sugrađana koji ne mogu da se kreću u gradu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar