NEZGODA NA VOŽDOVCU – UDARIO U PARKIRANO VOZILO, PA BANDERU

0

Tokom noći Hitna pomoć obavila je 95 intervencija od čega je 17 bilo na javnom mestu. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su povređene dve osobe.

Sinoć su se u roku od sat vremena dogodile dve saobraćajne nezgode na Vračaru. U jednoj je putnički automobil udario motociklistu.

U drugoj nezgodi koja se dogodila u Bulevaru Peke Dapčevića, jedno vozilo udario je u drugo koje je bilo parkirano, a nakon toga u banderu. Povređen je vozač koji je prevezen u Urgentni centar, a pričinjena je i veća materijalna šteta.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar