NESREĆA U ZEMUNU – POGINUO VOZAČ GSP-A, POVREĐENE JOŠ TRI OSOBE

0

Jutros oko 4.00 dogodila se teška saobraćajna nesreća u ulici Cara Dušana u Zemunu, a život je izgubila jedna osoba. U nesreći učestvovao je automobil i dva autobusa gradskog prevoza.

Automobil udario je u autobus na liniji 45, koji je potom udario u autobus na liniji 15. Vozač autobusa GSP-a (star 31 godinu) na liniji 15 preminuo je na licu mesta. U KBC Zemun transportovane su tri osobe, vozač autobusa 45, jedna putnica i vozač koji je izazvao sudar.

Vozač automobila koji je izazvao ovu nesreću pokuašo je da pobegne, ali ga je policija brzo uhvatila.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar