NEMA KO DA ORGANIZUJE PUTOVANJA – SVE AGENCIJE OSTAJU BEZ LICENCI?

0

Prvog dana oktobra svim turističkim agencijama u Srbiji ističu dozvole za rad, a velika je verovatnoća da neće moći da apliciraju za nove. Radi se o tome što sve agencije moraju da imaju garanciju putovanja koja se vadi kao bankarska garancija ili polisa osiguranja.

Kako saopštavaju iz Nacionalne asocijacije turističkih agencija (JUTA) već nekoliko godina ukazuju na problematiku dobijanja ovih bankarskih garancija, a sada su dobili obaveštenje da neće dobiti osiguranje jer su turističke agencije „previše rizične ove godine“.

Turističke agencije bez ovih polisa mogu da prodaju samo pojedinačne turističke usluge, poput avio i autobuskih karata ili smeštaja u pojedinim hotelima.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar