„NE MOŽE NERADNA NEDELJA“ – DA LI JE ZATVORENA DISKUSIJA?

0

Ranije su postojale inicijative da se u Srbiji nedelja uvede kao neradni dan, a razne ankete među zaposlenima pokazale su da postoji veliko interesovanje.

Nekoliko zemalja u Evropi već ima uvedenu neradnu nedelju, od kojih je iz našeg okruženja prošle godine Crna Gora donela odluku da nedelja bude neradni dan.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da neće pristati na zahteve da se u Srbiji nedelja proglasi neradnim danom. U objašnjenju se navodi da naša zemlja ne može da priušti da ne radi jedan dan i da „treba da se ponosimo što radimo više“.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar