NBS: NOVE OLAKŠICE ZA KREDITE

0

NOVE OLAKŠICE ZA KREDITE – Moratorijum je završen i otplata kredita nastavlja se redovno od jula za sve, sa uvećanjem rate za dodatnu kamatu. Gotovo svi potrošači dobili su novi plan otplate, a Narodna banka Srbije usvojila je nove olakšice.

Ova odluka stupa na snagu u subotu, 18. jula, ali nije obavezujuća za banke, što znači da će banke za svakog korisnika koji bude zainteresovan razmatrati i procenjivati da li mogu odobriti nove olakšice.

Nove olakšice primenjivaće se za sve kredite, osim za stambene i dozvoljeni minus. Radi se o mogućnosti produžetka otplate kredita za dve godine, što automatski znači da će i mesečna rata biti manja.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar