NAORUŽANI MUŠKARAC U GRADSKOM PREVOZU, ŽANDARMERIJA REAGOVALA

0

NAORUŽANI MUŠKARAC U GRADSKOM PREVOZU – Kako prenose mediji, jutros je došlo do incidenta u autobusu na liniji 17 kada je jedan od putnika uočio naoružanog muškarca pored sebe. Putnik je odmah pozvao policiju.

Najbliža je bila patrola Žandarmerije koja je odmah reagovala utvrdivši da je taj muškarac Siniša Đ. (47) posle čega je on priveden i sproveden u policijsku stanicu. U incidentu nije bilo povređenih.

AKCIJA U BEOGRADU – UHAPŠEN MAROKANAC ZBOG UBISTVA U SARAJEVU (VIDEO)

Izvor: Mondo, Kurir

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar