NAJTOPLIJI 21. OKTOBAR U BEOGRADU U POSLEDNJE 93 GODINE

0

Današnji dan, 21. oktobar, biće najtopliji u beogradskoj istoriji od 1926. godine kada je maksimalna dnevna temperatura bila 26,5 stepeni Celzijusa.

Za danas se predviđa maksimalna temperatura od 28 stepni, ali to i dalje nije rekord. Najviša zabeležena temperatura na jesen je novembarska i to takođe 1926. godine kada je u Beogradu bilo 29,3 stepena.

Iz RHMZ svakako poručuju da će se miholjsko leto zadržati do kraja meseca.

POVEZANO: KAKVO NAS VREME OČEKUJE SLEDEĆE NEDELJE?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar