NAJSTARIJI ZANAT ONLINE – UPIS NA GOOGLE MAPAMA KOJI JE IZNENADIO MNOGE?

0

Juče je neko primetio i na društvenim mrežama podelio informaciju da se na Google mapma pojavio kao upis novi biznis, do sada zaista neviđen.

Da li je neko želeo da se našali ili je ovo je zaista prava reklama, ne znamo, ali je predstavljena gospođa sa lokacijom i brojem telefona, a kao usluga pružanje erotskih usluga. Pretpostavlja se da će ovaj upis na kraju biti uklonjen, ali mnogi su ovo iskoristili tako da podsete da na odredbe Zakona o javnom redu i miru, kojim se ne kažnjavaju samo osobe koje se bave prostitucijom, već i oni koji koriste te usluge.

google-mape

foto: Screenshot Google Maps

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar