MUZEJ BEOGRADA BIĆE NAJVEĆI MUZEJ U NAŠEM GRADU

0

MUZEJ BEOGRADA – Nakon skoro četiri godine podele parcele sa Vojskom Srbije, Grad Beograd izdao je građevinsku dozvolu za rekonstrukciju zgrade stare Vojne akademije koja će postati Muzej grada Beograda.

Zgrada se nalazi na uglu ulica Nemanjine i Resavske. Projekat je urađen i dobijeni su uslovi od Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda, pa sledi raspisivanje tendera za izvođenje radova.

LINIJSKI PARK SA 10 CELINA – KADA POČINJE IZGRADNJA?

Radovi bi trebalo da počnu 2021. godine, a očekivani kraj radova je 2024. godina. Kako je najavljeno, kada bude završen, Muzej grada Beograda biće najveći muzej u našem gradu.

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar