MUŠKARAC KOLIMA PROBIO VOJNE BARIKADE I UPAO U MIGRANTSKI CENTAR

0

U Obrenovačkom Prihvatnom centru za migrante u sredu, 6. maja, dogodio se incident kad je muškarac kolima nasilno upao kolima.

On je prvo kolima pokušavao da probije žičanu ogradu, a onda je pored vojne barikade na ulazu projurio. Sve vreme je snimao live prenos za svoj Facebook nalog. Uzvikivao je da ne želi da migranti napadaju njegovu devojku i da ne želi da živi u muslimanskoj državi.

Kolima je odvozio krug po Prihvatnom centru, a na izlazu se zaustavio pred vojskom. Uhapšen je i priveden je obrenovačkoj policiji.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar