MOGUĆA ONLINE NASTAVA OD SEPTEMBRA?

0
Kako prenosi Politika, Ministarstvo prosvete diskutuje o mogućem uvođenju online nastave i od 1. septembra, a u narednim danima o tome bi trebalo da razmatra i republički krizni štab.
U pitanju je moguća opcija ukoliko epidemiloška situacija u Srbiji sa korona virusom bude takva da nije bezbedno pohađanje škole iz klupa. Iz Ministarstva prosvete kažu da postoji razrađen plan za starije osnovce, srednjoškolce i studente kako bi učili iz kuće, a povremeno, podeljeni u grupe, dolazili u obrazovne ustanove. Najveći problem vide kod mlađih osnovaca, odnosno od prvog do četvrtog razreda osnovne škole jer oni ne mogu biti sami kući, dok su roditelji na poslu.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar