50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

MIGRANTI NAPALI ŽENU KADA IH JE UHVATILA U KRAĐI

0

U ulici Patrijarha Varnave na Vračaru grupa migranata napala je danas ženu kada ih je ona uhvatila u krađi stvari iz dvorišne ostave.

Inače se tu nalaze objekti predviđeni za rušenje, u kojima se po priči stanara, uselilo nekoliko migranata, a takođe kažu da oni često kradu i uzimaju stvari iz okolnih objekata.

Žena je prepoznala svoje stvari koje su migranti pokušali da ukradu i povikala je i potrčala ka njima. Srećom zadobila je lakše povrede, a umešalo se još sugrađana koji su joj pomogli. Policija je uhapsila dva muškaraca, a trojica su pobegla.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar