MERIN HILL – POČELA GRADNJA LUKSUZNOG KONDOMINIJUMA NA VOŽDOVCU

0

Ovog proleća je počela izgradnja luksuznog stambeno-poslovnog kompleksa Merin Hill na Voždovcu. Ovaj kompleks se nalazi u blizini Ustaničke ulice na Dušanovcu, preko puta Šumica. Završetak radova se očekuje u novembru 2020. godine.

Objekat će imati kontrolisani ulaz, a pristup stambenim lamelama će biti moguć preko zajedničkog dvorišta, sa dečijim igralištem. U pet lamela nalaziće se 184 stambene jedinice, različitih organizacija i struktura, od jednosobnih do četvorosobnih stanova, uključujući i 17 ekstra luksuznih penthausa na dva nivoa na poslednjim spratovima.

Bruto površina kondominijuma iznosiće 28.780m², a projektovan je u obliku ćiriličnog slova P. Uključivaće i podzemnu garažu. Stanovi u prizemlju će imati izlaz na privatne bašte, koje će biti popločane keramikom i uređene zelenilom. Ceo kompleks će imati francuske prozore, a enterijer će biti uređen aluminijum/drvo sistemom sa zvučnom izolacijom i venecijanerima na elektro-motorni pogon, hrastovim parketom itd.

Podzemna garaža će se prostirati na tri nivoa sa 244 parking mesta. U okviru kompleksa će se nalaziti i 95 stanarskih ostava, a u prizemlju će biti 6 komercijalno-uslužnih lokala.

Izvor: E-kapija

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar