MEDVEDEV U BEOGRADU – ZATVARANJE ULICA, PREKO 5000 POLICAJACA U OBEZBEĐENJU

0

Danas u  Beograd stiže ruski premijer Dmitrij Medvedev, a bezbednost u gradu podiže se na najviši nivo. Više od 5.000 srpskih policajaca i pripadnika tajnih službi biće rasproređeno u Beogradu, kao i 30 pripadnika specijalne ruske bezbednosne agencije.

Medvedev će u Beogradu provesti 12h i posetiće osam lokacija. Biće na vojnom aerodromu u Batajnici ge će prisustvovati prikazu sposobnosti Vojske Srbije, sledi doček ispred Palate Srbija, pa radni ručak sa premijerkom Anom Brnabić i članovima delegacije.

Medvedev će položiti venac na spomenik Smrt fašizmu, sloboda narodu na Kalemegdanu, a potom i prisustvovati svečanoj akademiji povodom 75. godišnjice oslobađanja Beograda.

Tačna trasa kretanja nije poznata, ali zbog lokacija pretpostavke su da će se zatvarati ulice na navedenim lokacijama.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar