MATURE ČEKAJU UKIDANJE ZABRANE OKUPLJANJA

0

Iako je ukinuto vanredno stanje, brojne preporuke epidemiologa ostale su na snazi, a među njima i zabrana okupljanja većeg broja ljudi. Zbog toga su sva slavnja odložena, a kakva je situacija u školama i sa maturantima?

Većina škola već je pre proglašenja epidemije i vanrednog stanja već odredila gde će se slaviti matura, ali se to nije dogodilo u dogovorenim terminima. Ove mature nisu otkazane i ukoliko se ukine zabrana održavanja većih skupova, mature će se održati u julu ili čak avgustu.

Ipak, ima i onih škola koje nisu organizovale maturu pre vanrednog stanja, poput Vazduoplovne akademije i ti maturanti neće proslaviti maturu ni nakon ukidanja zabrane okupljanja.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar