MANIJAK UŠAO U ŠKOLU, UZNEMIRAVAO UČENICU I PRETIO JOJ SILOVANJEM

0

Pripadnici MUP-a u Beograu uhapsili su M.M. (21) zbog sumnje da je seksulano uznemiravao 16-godišnju učenicu Treće beogradske gimnazije i pretio joj silovanjem.

Kako se sumnja, on je pratio učenicu, ušao za njom u toalet škole, zatvorio vrata za sobom i počeo da je dodiruje po struku i zadnjici. Potom je počeo da otkopčava kaiš svojih pantalona, nakon čega je devojka uspela da pobegne. On je za njom vikao i rekao joj da će se vratiti sutradan da je siluje.

Ona je otrčala do prve učionice i prijavila profesorki, nakon čega je obavešteno rukovodstvo škole i policija. Manijak je tada već pobegao iz škole, ali je preko video nadzora u školi izvučena njegova slika, pa je nakon saradnje sa građanima prepoznat i identifikovan.

M.M. je određeno zadržavanje do 48 sati i nakon toga će biti priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu.

izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar