LETOVANJE 2020. GODINE – DA ILI NE?

0

LETOVANJE 2020 – Prognoze stručnjaka povodom epidemije korona virusa u Srbiji pozitivne su i posle prvomajskih praznika najavljuju se moguće prvo popuštanje striktnih mera.

Nekoliko puta se kao pitanje upućeno epidemiolozima provlačilo interesovanje građana o preporuci da li ove godine ići van zemlje na letovanje. Nekako je najvećem broju građana sinonim za letovanje odlazak na more, a najpopularnije destinacije kod nas su Grčka, Turksa, Crnja Gora i Egipat.

Putovanje u ove, ali i druge države svakako neće zavisiti samo od situacije sa virusom u našoj zemlji ili zemlji u kojoj biste letovali, već na svetskom nivou, uzimajući u obzir da bi tursita bilo iz raznih država.

Konkretnih saveta i uputstva nema, ali ako se i kada se granice otvore niko neće biti u mogućnosti da zabrani putovanja. Struka preporučuje da se to ipak ne čini. U slučaju novog talasa, savet je biti „svoj na svom“, odnosno u svojoj državi.

Povezano:

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE

POPUŠTANJE MERA ZA NAJSTARIJE – KADA ĆE MOĆI U ŠETNJU?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar