LEPE VESTI – U BEOGRADU REGISTROVANO TRI PUTA MANJE ZARAŽENIH

0

Od početka epidemije korona virusa u Srbiji Beograd se izdvajao kao veliko žarište, što je negde i logično zbog najvećeg broja ljudi i fluktuacije. Sada je u Beogradu otprilike oko 28% zaraženih građana Srbije.

Prema jučerašnjim podacima Instituta Batut ova situacije se menja, pa je tako za nedelju dana registrovano tri puta manje zaraženih.

Zahvaljujući ovim brojaka moguće je da se privremene bolnice koje su spremljene u sportskim dvoranama neće ni koristiti.

Struka svakako upozorava da nije vreme za opuštanje, da se kontakti svedu na minimum i da se i pored ovih ohrabrujućih vesti nose zaštitne maske i rukavice, kako ne bi dolazilo do novog većeg širenja virusa.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

50spinova-baneri-AFF-NOVO-300x250Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar