KUPANJE I NA PALILULI – OTVARA SE BAZEN NA TAŠMAJDANU

0

Svi otvoreni bazeni u Beogradu rade pod posebnim uslovima zbog epidemije korona virusa, a od ovog vikenda biće otvoren i bazen na Tašmajdanu.

Letnja sezona kasni zbog rekonstrukcije otvorenog bazena, a kako su radovi završeni, bazen se za posetioce otvara u subotu, u 10.00.

Maksimalni broj posetilaca je ograničen na 350, a na snazi su epidemiološke mere: merenje telesne temperature na ulazu, prolazak kroz dezo barijeru, upotreba dezinfekcionih sredstava, poštovanje fizičke distance od 2 metra i ostale mere.

Radno vreme bazena je od 10.00 do 19.00, a cena dnevne karte je 360 dinara.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKA DEŠAVANJANa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar