KRNJAČA DOBIJA KANALIZACIJU, ALI PO KOJOJ CENI?

1

Naselje Krnjača na opštini Paliluli konačno dobija kanalizaciju, a na adrese stanovnika ovog naselja stiglo je pojašnjenje i procedura priključenja na kanalizacionu mrežu.

Obaveza građana biće plaćanje naknade za priključenje, a ta naknada iznosi 60.978 dinara po domaćinstvu. Plaćaće se na 60 rata na pet godina.

U toj proceduri navodi se da će biti izgrađeno 90 kilometara kanalizacione mreže, 6 kilometara kanalizacionih kolektora, kanalizaciona crpna stanica u Kranjači koja prepumpava otpadne vode, ali i postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

Pre podnošenja zahteva za priključenje na mrežu, sugrađani će morati da prikupe podatke iz katastra nepokretnosti, podatke o objetku i druge kojima se dokazuje vlasništvo nad objektom. Popunjeni zahtevi predaju se Službi tehničke dokumentacije JKP Beogradski vodovod i kanalizacija u Kneza Miloša 27.

Takođe, navodi se da su ovo sada finansijski uslovi, odnosno da će naknadno prijavljivanje kada projekat bude završen, biti skuplje. Građani koji budu hteli da se priključe nakon završetka projekta moraće sami da finansiraju izgradnju graničnog šahta, povezivanje za uličnu mrežu i zatvaranje septičke jame.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 komentar

Ostavite komentar