KORONAVIRUS U ITALIJI – OTKAZUJU SE PUTOVANJA, MOGUĆE PROGLAŠENJE PANDEMIJE

0
Zbog sve većeg broja zaraženih osoba u Italiji od koronavirusa, ali nažalost i smrtnih slučajeva, uvode se mere zaštite. Putnici iz Italije se pojačano kontrolištu na aerodromu u Beogradu, a što se naših putovanja u Italiju tiče, savetuje se da se otkaže sve.
Tako će doći do odlaganja školskih ekskurzija, studijskih i turističkih putovanja u organizaciji agencija.
U pojedinim gradovima u Italiji uveden je karantin, takođe je otkazan završni deo karnevala u Veneciji.
Iako je najveći broj zaraženih i dalje u Kini, postoji još nekoliko zemalja koji se bore sa ovim virusom, a po broju zaraženih i umrlih najteže je još  u Severnoj Koreji, Italiji i Iranu. Svetska zdravstvena organizacija objavila je da se treba priremiti za proglašenje pandemije, što znači da neka infekcija istovremeno predstavlja pretnju u različitim delovima sveta.

POVEZANO: KORONAVIRUS – KOJA SU TRI MOGUĆA SCENARIJA?

POGLEDAJ JOŠ: INFONa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar