KOMISIJA ZA FONTANU – NOVE PESME I NOVO RADNO VREME

1

Više puta pominjana, čuvena fontana na Slaviji će uskoro dobiti potpuno nov muzički repertoar. Formirana je komisija za realizaciju umetničkog rada, pa će tako od polovine septembra ove godine fontana dobiti nov repertoar, ali i novo radno vreme.

Ono što je novo jeste da će za najmlađe biti emitovane dečije pesme, a pored novog termina, biće promenjena i dužina emitovanja muzike. O novim pesmama odlučivaće komisija u kojoj su dva kompozitora, direktor Dadova i jedan od čelnika Beogradskog vodovoda.

Na novom repertoaru bi trebalo da se nađe više od 80 muzičkih numera različitih žanrova, a dečije pesme će se puštati vikendom. Kako su naveli iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, na repertoaru će se naći domaće zabavne, pop-rok, ozbiljne i dečije muzike, kao i numere iz najgledanijih domaćih filmova i serija.

Gore pomenutu komisiju za realizaciju umetničkog rada fontane na Trgu Slavija, čine kompozitor Vladimir Graić, kompozitor Miroljub Aranđelović Rasinski, direktor Omladinskog pozorišta Dadov Vladimir Mijović i izvršni direktor za vodovodni sistem Beogradskog vodovoda i kanalizacije Pavle Janković.

Kako je najavljeno, umesto od 20 do 22h, fontana će pevati svakodnevno od 19.05 do 19.30h, a vikendom će vreme od 12.05 do 12.30 biti rezervisano za dečiju muziku.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

Izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Dobro se niste setili da stvaite muziku na autoput. Kome bre treba muzika na kruznom toku gde idu automobili, tramvaji i autobusi u velikom broju?! Isključujte to i ne blamirajte se…

Ostavite komentar