KOLIKO MESEČNO KOŠTA NOVOGODIŠNJA RASVETA?

0

Ove praznične sezone novogodišnja rasveta u Beogradu zasijala je u petak, 15. novembra. Predviđeno je da rasveta svetli do sredine februara, odnosno do Dana državnosti.

Što se troškova rasvete tiče, ove godine nisu nabavljani novi ukrasi, ali je zato početkom septembra raspisan tender za popravku preko 300 ukrasa od prošle godine.

Iz Sekretarijata za energetiku izneli su za RTS detaljnu računicu za troškove potrošnje električne energije. Naime, mesečni trošak za novogodišnju rasvetu u Beogradu je 600.000 dinara. Ukoliko uzmemo u obzir to da će rasveta sijati tri meseca, to će ukupno koštati 1,8 miliona dinara, odnosno oko 15.000 evra.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar