KOLAPS NA IBARSKOJ – LANČANI SUDAR, VIŠE OSOBA POVREĐENO

0

LANČANI NA IBARSKOJ – Kako prenose gradski mediji, oko 17h došlo je do lančanog udesa na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Rušanj ka Lipovici. Prema prvim informacijama, u saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo sedam vozila i povređeno je sedam osoba.

Na lice mesta su izašle četiri ekipe Hitne pomoći, a povređene osobe su zbrinute i prevezene u Urgentni centar. Saobraćaj na ovoj deonici nije obustavljen, ali se odvija otežano pa izbegavajte ovaj pravac ukoliko je moguće.

POPLAVLJENA NOVA KOVID BOLNICA U BATAJNICI? (VIDEO)

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar