KLOPA POSLE IZLASKA – USKORO VIŠE NEĆE BITI MOGUĆE

0

Na sednici Skupštine grada Beograda koja se danas održava jedna od novih odluka biće i ograničenje rada restorana brze hrane koji se nalaze u stambenim zgradama.

Ovi restorani (poput onih koji se nalaze u Beogradskoj ili Francuskoj ulici) od sada će moći radnim danima da rade do ponoći, a vikendom do jedan sat posle ponoći.

NOVA MERA KRIZNOG ŠTABA – PROMENJENO RADNO VREME KAFIĆA I RESOTRANA

Kako se navodi, godinama se stanari tih stambenih zgrada žale na buku i galamu ljudi koji se okupljaju ispred zgrada tokom čitave noći, jer mnogi od ovih lokala brze hrane rade 24/7.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar