KAZNE ZA VIŠE OD 600 STARIJIH GRAĐANA ZBOG KRETANJA

0

Za 12 dana od kako traje uredba o zabrani kretanja, prekršajni sudovi u Srbiji izrekli su kazne za ukupno 1.338 osoba, različite starosne dobi.

Novčane kaze su u rasponu od 50.000 do 150.000 dinara, zbog prekršaja po tri osnova. Među njima, kažnjeno je 607 građana starijih od 65, odnosno 70 godina, zbog kršenja naredbe o zabrani kretanja.

Ostatak kazni pisan je zbog kršenja ograničenja kretanja od 17h do 5h i vikednom od 15h do 5h. Za sada su tri osobe kažnjene zbog šetnje parkom ili rekretativnom površinom.

Povezano:

NOVE MERE – DUŽI POLICIJSKI ČAS VIKENDOM, DODATNA ZABRANA OKUPLJANJA

ZA ŠETANJE LJUBIMCA JOŠ JEDAN TERMIN TOKOM POLICIJSKOG ČASA

izvor: Tanjug/021.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar