KARANTIN I NEGATIVAN PCR TEST ZA STRANCE KOJI DOLAZE U SRBIJU?

0
Ranije je bilo reči o tome da će Krizni štab u Srbiji dati preporuke o tome da se za dolazak stranaca uvedu posebni uslovi. Kako mediji prenose, ove odluke biće donete najverovatnije tokom ove nedelje.
Najizvesnije je da će biti uveden obavezan negativan PCR test, ali i karantin od 14 dana. Ono što nije poznato jeste da li će to biti za sve zemlje ili će biti tačno precizirano za koga će ovo biti obavezno.
Napominje se da je važno da se održi ekonomska veza, promet robe i ljudi, ali da je takođe biti voditi računa o epidemiološkoj situaciji.

viber-baner-poziv-beograduživo

 

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

 

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar