KAKO NAPREDUJU RADOVI U ULICI MIJE KOVAČEVIĆ? (FOTO)

0

Posle dugog vremena, pešaci mogu proći ulicom Mije Kovačević, odnosno trasom od kružnog toka Bogoslovija do Vukovog spomenika, dok je za saobraćaj ovaj potez i dalje zatvoren.

Mi smo danas prošetali i proverili kako radovi traju, a po svemu sudeći ostalo je još malo posla u ovoj fazi radova, poput sređivanja ulaza u Novo Groblje, kao i prilaza parku Oslobodioci Beograda.

Kada se u potpunosti završi ovaj potez, a planirano je da to bude do 28.08., preći će se na treču fazu radova. Ukoliko se nešto nije promenilo u odnosu na prvobitne planove, treća faza bi trebalo da bude zatvaranje poteza od 27. marta do Bulevara Kralja Aleksandra, a poslednja faza radova od ulice 27. mart do ulive Sveti Nikola.

Podsećanja radi, rekonstrukcija Mije Kovačević-Ruzveltova počela je krajem maja, a planirano je da sa radovima bude gotovo do 16. novembra. Izmenjen režim saobraćaja podrazumeva korišćenje alternativnih pravaca, poput Severnog bulevara prema Ruzveltovu i Čarlija Čaplina, Zdravka Čelara i Kraljice Marije.

img_3608

img_3611

img_3610

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar