KADA SE OČEKUJE OTVARANJE VRTIĆA U BEOGRADU?

0

OTVARANJE VRTIĆA – Za škole je sad sasvim poznato da se neće otvarati do kraja ove školske godine, ali su mnogi roditelji zabrinuti i pitaju se kada će se otvarati vrtići u Beogradu, posebno sada kada se popuštaju mere i sve više ljudi se vraća na posao.

Gradski sekretar za dečiju zaštitu i obrazovanje Slavko Gak rekao je da će se deca vratiti u vrtiće kada epidemiolozi procene da je boravak u takvom kolektivu bezbedan za decu. Njihova nadanja su da da to bude u maju.

Objekti svakako rade na pripremi, odnosno radi se dezinfekcija objekata, čišćenje i spremanje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar