50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

JAVITE SE POLICIJI UKOLIKO PREPOZNATE MUŠKARCA KOJI JE FALSIFIKOVAO ISPRAVE I ISPLAĆIVAO NOVAC (FOTO)

0

FALSIFIKOVAO ISPRAVE I ISPLAĆIVAO NOVAC – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M.  (1955) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela prevara i falsifikovanje isprave.

Sumnja se da je on u više navrata u periodu od 2018. godine do februara ove godine u nekoliko banaka, upotrebom falsifikovanih ličnih karata i falsifikovane dokumentacije, sa računa većeg broja pravnih lica vršio neosnovan prenos novca.

Na taj način je, kako se sumnja, ostvario  korist u do sada utvrđenom iznosu od oko tri miliona dinara, za koliko je  oštetio pravna lica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Njegovu fotografiju možete pogledati klikom na link ovde

Pošto se sumnja da postoji više oštećenih, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije obaveste policijske službenike Policijske uprave za grad Beograd na brojeve telefona 011/279-84-09 i 011/279-84-10.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar