50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

JAVITE SE AKO PREPOZNATE LAŽNOG POLICAJCA KOJI JE PLJAČKAO SUGRAĐANE (FOTO)

0

Na teritoriji Beograda intezivno se traga za muškarcem koji je izvršio više krivičnih dela teška krađa i sve to predstavljajući se kao policajac.

On se predstavljao kao policajac, ulazio u stanove i kuće oštećenih i koristeći njihovu nepažnju, krao novac i zlatni nakit.

Pozivaju se svi sugrađani koji ga prepoznaju da se jave PU za grad Beograd na brojeve telefona 066/8892083 i 011/2797456.

Sliku možete pogledati na LINKU.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar