JAJA NA DEČIJEM TOBOGANU – VANDALIZAM U MIRIJEVU (FOTO)

0

Još jedan u nizu vandalizma na dečijim igralištima zatekao je sugrađane u Mirijevu, u parku iznad ulice Aleksandra Belića.

Nepoznata osoba ili više njih razlupala je jaja na dečijem toboganu, a na zemlji pored se vidi još nekoliko kartona jaja.

Ovo nije prvi slučaj vandalizma na igralištima, a jedan od skorašnjijh je bio u dečijem parku na Karaburmi koji je osvanuo sa mašinskim uljem preko svih sprava.

Park iznad Aleksandra Belića. OSOBO koja si dekorisala tobogan, bravo za tebe. Majstorski….

Gepostet von Marija Mileusnić am Sonntag, 26. Januar 2020

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar