IZMENE U PARKIRANJU NA VRAČARU

0

Prema rešenju Sekretarijata za saobraćaj, od danas 1. jula 2019. godine, došlo je do izmena u parkiranju na Vračaru, odnosno započela je primena zonskog sistema parkiranja u još jednom delu opštine Vračar. U pitanju je deo oivičen  Južnim bulevarom i ulicama Grčića Milenka, Vojislava Ilića, Gospodara Vučića i Ustaničkom, a uvedena je zelena zona, navedeno je u saopštenju JKP Parking servis.

Radnici Parking servisa će prvih nekoliko dana primene novog sistema informisati građane o proširenju zone uz pomoć flajera i obaveštenja, bez izdavanja naloga za plaćanje dnevne karte.

Svi stanari koji u ovom delu grada imaju prijavljeno prebivalište, a poseduju vozilo na svoje ime, mogu uzeti povlašćenu parking kartu i parkiranje bez vremenskog ograničenja. Svima sa povlašćenom kartom dozvoljeno je parkiranje vozila bez vremenskog ograničenja na prvom slobodnom parking mestu. Takođe, stanari ovog dela opštine Vračar mogu parkirati svoja vozila i u delu iste opštine koji je oivičen ulicama Skerlićeva, Mačvanska, Cara Nikolaja II, Mileševska, Žička, Grčića Milenka i Južni bulevar.

Stanari i pravna lica povlašćenu kartu mogu kupiti u poslovnicama Korisničkog servisa (Takovska 31, Kraljice Marije 7 i Mileševska 51) i putem portala ePPK. Cena mesečne povlašćene parking karte za stanare iznosi 457 dinara,

Izvor: E-kapija

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar