INFOSTAN – OMOGUĆENA REGISTRACIJA STRANIH DRŽAVLJANA ZA E.SANDUČE

0

JKP Infostan omogućio je i stranim državljanima sa privremenim ili stalnim boravkom u Srbiji da se rregistruju na elektronski serivs e.Sanduče.

Nova funkcionalnost omogućava vlasnicima nekretnina u Republici Srbiji da se registruju sa evidencionim brojem, imaju uvid u svoje račune i obavljaju bezbedno i sigurno plaćanje iz inostranstva samo jednim klikom.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji strani državljani mogu dobiti u Policijskoj upravi za grad Beograd, Uprava za strance, ulica Savska 35, tel: 011/361-89-56.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar