INCIDENT U SKUPŠTINI – OBEZBEĐENJE IZVUKLO POSLANIKA SA SEDNICE

0

Danas u 10.00h počela je sednica Skupštine Srbije na kojoj se razmatra odluka o ukidanju vanrednog stanja u našoj državi.

Na početku sednice u salu je ušao i poslanik Boško Obradović koji je duvao u pištaljku. Nakon dve opomene predsednice parlamenta Maje Gojković, on je isključen sa sednice. Kako nije hteo da je napusti, po nalogu predsenice parlamenta, obezbeđenje je izvuklo naradnog poslanika napolje. On je sa sobom povukao i zastavu Srbije, za koju se držao.

Sednica je nakon ovoga nastavljena.

Povezano: UKIDA SE VANREDNO STANJE – ŠTA TO ZNAČI?

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar