50spinova-baneri-AFF-NOVO-728x90

INCIDENT U KAFIĆU SA NAORUŽANIM OBEZBEĐENJEM SUPRUGE PREDSEDNIKA TURSKE

0

Prvog dana posete predsednika Turske Erdogana, u ponedeljak popodne, dogodio se incident u jednom kafiću preko puta ambasade Turske.

Naime, obezbeđenje Emine Erdogan, supruge predsednika Turske, pojavilo se na ulazu u kafić naoružano dugim cevima. Konobar i gosti lokala nisu želeli da im dozvole ulaz uz komentar da ne žele da naoružani ljudi ulaze u kafić. Obezbeđenje je stupilo u kontakt sa ambasadom, oni sa srpskom policijom, nakon čega je usledilo privođenje konobara i gostiju. Nakon legetimisanja oni su pušteni.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar