INCIDENT U GRADSKOM PREVOZU – OPLJAČKAN VOZAČ UZ PRETNJU NOŽEM

0

NAPAD U AUTOBUSU – Kako mediji prenose, juče se oko 15h dogodio incident u autobusu koji saobraća na liniji 88 kada je jedan do putnika uz pretnju nožem vozaču oteo oko 500 dinara.

Prema prvim informacijama, autobus je išao u smeru ka gradu, kada je u Železniku ušao putnik koji je zatim izvadio nož i uz pretnju tražio od vozača da mu da novac. Vozač mu je dao novac koji je imao kod sebe, a napadač je tada napustio vozilo. Policija trenutno traga za njim.

NAPAD U CENTRU – IZBODEN MUŠKARAC, INTERVENTNA TRAGA ZA NAPADAČIMA

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar