I PORED POLICIJSKOG ČASA – ŠETANJE PASA U TRI TERMINA

1

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca pitali su se kako će odluka o zabrani kretanja od petka popodne do ponedeljka ujutru uticati na šetnje njihovih ljubimaca.

Kao što je pojašnjeno iz Kriznog štaba, pored termina za šetanje kućnih ljubiamca od 23.00 do 00.00 svakog dana i nedeljom od 8.00 do 10.00, uvodi se i šetanje subotom od 8.00 do 10.00.

I dalje je šetanje dozvoljeno u krugu od 200 metara od prebivališta.

izvor: Beta

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Pa mamicu vam jebem klikbejtasku, taman sam pomislio da su ovi supljoglavi na vlasti shvatili da psu treba minimum 3 puta dnevno da izadje, kad ono NE, nego ste vi smradovi koji namerno pisu neprecizne i varljive naslove. Poserem se i na vas i na vas portal i na vas zurnalizam.

Ostavite komentar