I +14 I SNEG – VREMENSKI ROLERKOSTER SLEDEĆE NEDELJE

0

Jutros su mnogi krajevi Beograda bili prekriveni gustom maglom, dok je sada skoro svuda sunčano i toplo doba, za ovaj period godine.

Početak sledeće nedelje, pre svega ponedeljak, nosi veoma toplo vreme za decembar, pa će dnevna temperatura u Beogradu ići i do 14 stepeni u plusu. Ipak, ovo toplo vreme neće se zadržati predugo, jer se već u utorak popodne očekuje se kiša, pre svega u Vojvodini, a kasnije će zahvatiti i ostatak Srbije.

Sreda će moguće doneti prestanak padavina, ali od četvrtka su česta naoblačenja i padavine. U večernjim, noćnim i jutarnjim časovima zbog niskih temperatura moguće je da će i u nižim predelima biti susnežice i snega.

POVEZANO: PAO PRVI SNEG U BEOGRADU OVE ZIME (FOTO)

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar