HRVATSKI TAKSI PREVOZNIK STIŽE U BEOGRAD

0

Hrvatski taksi prevoznik Cammeo, koji posluje od 2006. godine u 30 gradova Hrvatske i Slovenije, svoju mrežu kroz franšizu planira da razvije i u Beogradu. Ova novina može da se očekuje već od sledećeg meseca.

Kako prenosi portal Franchising.rs, Beograd je ograničio broj taksi vozila, pa to znači da će partneri kompanije Cammeo biti isključivo već postojeći samostalni preduzetnici sa taksi licencom, sa kojima će biti sklopljeni franšizni ugovori. Pogodnost je finansiranje nabavke novih vozila, kao i tehnička podrška i organizovanje kol-centra. Zauzvrat, oni će zadržati procenat od poslovanja primaoca franšize.

Takođe, zainteresovani primaoci franšize proći će i kroz Taksi akademiju, odnosno obrazovni program koji organizuje i finansira kompanija Cammeo. 

Direktor Cammeo sistema u Srbiji, Branko Čučković, kaže da se oni vode time da njihova usluga bude jeftina i kvalitetna. Vožnja može da se poruči i telefonskim pozivom i preko aplikacije, a plaćanje je takođe moguće izvršiti preko aplikacije.

izvor: franchising.rs

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar