HLADNI STANOVI – ŠTA JE SA GREJANJEM?

1

HLADNI STANOVI – Kako je navedeno u zvaničnom saopštenju JP Beogradske elektrane, svi toplotni izvori od 7.00 časova isporučivali su toplotnu energiju potrošačima, a zbog visokih spoljašnjih temperatura vazduha prekinuta je u 11.30 časova. Ponovna isporuka toplotne energije očekuje se u 17.30h.

Danas u 13h u Beogradu izmerena je temperatura od 16 stepeni Celzijusa, a već u 16h temperatura je opala i iznosila 14h. Realni osećaj je da je napolju mnogo hladnije, kako trenutno duva jugoistočni vetar duva prosečnom brzinom od šest metara u sekundi, koji snižava temperaturu.

Ukoliko je i u vašim stanovima hladno, ne očajavajte, prema saopštenju Beogradskih elektrana, radijatori će se ipak uskoro ogrejati.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

1 коментар

  1. Nije tacno da isporucuju toplotnu energiju radijatori na Vidikovcu hladni. Ako hocete da prijavite reklamaciju morate da odvojite 40 _50 minuta vremena i dobro se naoruzate strpljenjem jer se niko ne javlja na brojeve telefona sa sajta. Sem naravno snimljenog glasica koji vas obavestava da se toplotna energija uredno isporucuje samo vi niste toga svesni.

Ostavite komentar