HITNA PRONAŠLA POVREĐENOG MUŠKARCA NA PUTU, NEPOZNATO KAKO SE POVREDIO

0

Noć u Beogradu je prošla sa pet saobraćajnih nesreća i 10 povređenih osoba, dok je jedanog muškarca pronašla Hitna pomoć na putu, sa teškim traumama.

Prema rečima potparola Hitne pomoći, Nade Macure, oko 04:30h jutors 30-godišnji muškarac je zatečen kako leži na putu od Batajnice ka Novi Banovcima, sa teškim telesnim povredama. Njegov način povređivanja i dalje je nepoznat, a on je prevezen u KBC Zemun.

U Ustaničkoj ulici, oko 2h noćas, jedan automobil je udario u drugi, odbio se o njega i prošao kroz ogradu porodične kuće. Povređene su dve osobe i prevezene u Urgentni centar.

U 1:09h noćas, Hitna pomoć je intervenisala po pozivu u ulici Milošev kladenac i četiri lakše osobe su prevezene u Urgentini centar.

Na Slanačkom putu kod broja 47, u 20h sinoć, automobil je sleteo u njivu, a tom prilikom je povređen muškarac koji je zbrinut na licu mesta i odbio je prevoz u bonicu. Sat vremena nakon toga, na uglu Kirovljeve i Radničke ulice povređena je 31-godišnja ženska osoba, koja je prevezena u Urgentni centar.

Jutros oko 7h, dogodila se saobraćajna nesreća u ulici Nikole Grulovića, prijavljeno je da su povređene dve osobe, ali Hitna pomoć nikoga nije pronašla na licu mesta.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar