GTC X – USKORO NOVI POSLOVNI OBJEKAT NA NOVOM BEOGRADU (FOTO)

0

U Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu uskoro će početi izgradnja još jednog poslovnog objekta koji će zbog svog izgleda poneti naziv GTC X. Specifična arhitektura objekta lični na slovo X, a rešenje potpisuje austrijski arhitektonski biro Atelier Thomas Pucher.

Izgradnja bi trebalo da počne u prvoj polovini ove godine, a investitor je internacionalna kompanija GTC koja je već relizovala brojne projekte, između ostalog i dva objekta u istom bulevaru – Gtc Fortyone i Gtc Green Heart. 

Ukupna površina objekta iznosi 20 500 m2, planirano je da ima 9 spratova i tri podzemne etaže sa 288 parking mesta. Namena će biti isključivo poslovna. Uskoro se očekuje potpisivanje ugovora sa izvođačima radova, a oni bi trebalo da budu gotovi krajem 2021. godine.

Projekat je ekskluzivno prikazan na instagram stranici Beogradski projektia u nastavku su fotografije:

foto: Beogradski projekti foto: Beogradski projekti foto: Beogradski projekti foto: Beogradski projekti foto: Beogradski projekti

izvor: Beogradski projekti

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar