GRADSKE ULICE DOBILE NA HILJADE SAKSIJA SA CVEĆEM

0

ULICE DOBILE NA HILJADE SAKSIJA SA CVEĆEM – Kako su naveli iz JKP Zelenilo Beograd, početkom nedelje u Ulici Ušće postavljeno je 444 saksije, a na razdelnoj traci zasađene su cvetne sadnice koje će se penjati uz ogradu. Juče je na metalnoj zaštitnoj ogradi u Radničkoj ulici, u dužini od 150 metara postavljeno 726 saksija sa sezonskim cvećem.

Za narednu nedelju planirani su radovi u Bulevaru oslobođenja, na delu pored Veterinarskog fakulteta, gde će takođe biti postavljeni nosači sa saksijama. Dužina razdelne trake koja će na ovaj način biti ozelenjena je 194 metra, a krasiće je blizu 1.200 saksija sa sezonskim cvećem.

U Bulevaru vojvode Mišića, u kojem je vertikalno ozelenjavanje postavljeno prošle godine, pre dva dana je izvršena zamena saksija u kojima je jesenji rasad u precvetavanju, sa saksijama sa novim letnjim rasadom. Zamena saksija će biti izvršena i početkom sledeće nedelje u Bulevaru Mihajla Pupina.

U svim ulicama, na kojima je postavljen ovakav vid vertikalnog ozelenjavanja, zamena biljnog materijala vršiće se dva puta godišnje.

IZMENE REDA VOŽNJE NA 55 GRADSKIH I PRIGRADSKIH LINIJA

Izvor: BG Portal

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar