GRAĐANI SVE ČEŠĆE PRETRČAVAJU AUTOPUT KOD PLAVOG MOSTA

0

Nekoliko puta smo u poslednjih godinu dana imali slučajeve saobraćajnih nezgoda, neke i sa smrtnim ishodnom, kada su pešaci pokušavali da pretrče autoput.

Danas nam je ukazana činjenica sve češćeg pretrčavanja pešaka preko autoputa kod „plavog mosta“ koji povezuje naselja Konjarnik i Medaković, na delu između benzinske pumpe Slap i Geološkog instituta Srbije.

Naime, nakon rekonstrukcije i zamene metalnih bankina, ova pretrčavanja su učestala jer je uklonjena visoka ograda između traka, koja je do sada u velikom broju slučajeva bila prepreka prelasku.

Sugrađani koji svakodnevno koriste ovu deonicu autoputa kažu da je pretrčavanja bilo i ranije, ali u znatno manjoj meri, jer su pešaci morali da se provlače ispod bankina, pa su to radili najuporniji. Sada su česti slučajevi da i starije osobe prelaze autoput ili čak hodaju po preticajnoj traci.

Iskoristili bismo ovu priliku da apelujemo na sugrađane da izbegavaju ovo riskantno ponašanje jer je dovoljan sekund nepažnje da se pretrčavanje pretvori u tragediju.

[ditty_news_ticker id=“36340″]

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar