GRAĐANI SE ŽALE NA UKIDANJE PEŠAČKIH PRELAZA – EVO ŠTA KAŽU NADLEŽNI

0

U Bulevaru despota Stefana, ulici Braće Jugovića i Dečanskoj kod Doma omladine ukinuti su pešački prelazi, što je izazvalo dosta negativnih reakcija kod građana.

Sekretarijat za saobraćaj izdao je saopštenje da je to deo rešenja dobijenog na osnovu studije, kako bi se unapredio saobraćaj na potezu od Bulevara despota Stefana do Terazijskog tunela. Takođe, napominje se da je ovim povećana bezbednost kretanja pešaka i vozila, kao i da je smanjen broj konfliktnih tačaka između pešaka i drumskih vozila.

Ukidanje pomenutih pešačkih za cilj treba da ima povećanje protočnosti vozila u levom i desnom skretanju na ovim raskrsnicama, a kako se navodi, već se primeti poboljšanje protočnosti za vozila javnog gradskog prevoza u Dečanskoj ulici kod Doma omladine.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

 


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMORBeogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar