GRAĐANI PRIJAVILI – KOMUNALNA KONTROLIŠE KESE U PRODAVNICAMA

0

Nakon što su građani prijavili da se u velikom broju prodavnica u Beogradu i dalje prodaju plastične kese koje nisu biorazgradive, u četvrtak, 8. januara, je sprovedena kontrola.

Sekretarijat za inspekcijske poslove i kompunalna inspekcija na terijtoriji Vračara, Voždovca, Zvezdare, Savskog venca i Palilule izvršila je kontrolu. U nadziranim objektima zatekli su biorazgradive kese, papirne kese i ceneri.

Ipak, u pojedinim delovima prodavnica, poput dela za prodaju voća, pronađene su nerazgradive plastične kese koje su zaplenjene.

Najavljeno je da će i dalje sprovoditi ovakve kontrole.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČE: Kategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

BEOGRADSKI HUMOR: Beogradski humor je nadaleko poznat, a ovu kategoriju ne treba dodatno predstavljati, već sami proverite o čemu se radi. 🙂

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar