GRAĐANI IZUZETNO NEZADOVOLJNI – FON ZAUZEO PARKIĆ, GRADI SE NOVA ZGRADA (VIDEO)

0

FON ZAUZEO PARKIĆ, GRADI SE NOVA ZGRADA – Pre otprilike dva meseca, krajem marta, počeli su radovi na izgradnji nove zgrade Fakulteta organizacionih nauka koja će se nalaziti na uglu ulica Jove Ilića i Bulevara osobođenja. Ovi radovi izazvali su veliko nezadovoljstvo kod sugrađana iz ovog dela grada, jer je dečiji park na ovoj lokaciji dobrim delom pretvoren u gradilište.

Igralište je trenutno poluprazno jer je ostavljen samo mali deo prostora gde su se deca igrala i okupljali studenti. Pored toga što građanima ovog kraja smetaju radovi i mašine, dodatno nezadovoljstvo prouzrokovalo je to što se radi o jednom od retkih igrališta u ovom kraju, prenosi portal Direktno.

Podsetimo, novi objekat koji će se nalaziti odmah pored postojećeg, predstavlja njegovu dogradnju, a zgrade će biti povezane toplom vezom. Vrednost investicije je oko 6,6 miliona evra, a podrazumeva 6.000 metara kvadratnih bruto novog prostora sa podzemnom garažom sa 55 mesta. Rok za izvođenje radova je oko 600 dana, što znači da se zavrsetak može očekivati u novembru 2021. godine.

GRAĐANI LJUTI – OVLAŠĆENJA KONTROLORA U GRADSKOM PREVOZU NEZAKONITA?

Izvor: Direktno, Beobuild

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar