GRADI SE NOVI IZLAZ NA AUTOPUT BEOGRAD-NIŠ

0

Krajem prošle nedelje raspisan je tender za izradu tehničke dokumentacije za izgranju saobraćajnu vezu Borska – petlja Lasta. U pitanju je plan za izgradnju sektora 6 i same petlje. Rok za dostavu ponude je 22. jun, a procenjena vrednost javne nabavke je 145,5 miliona dinara bez PDV-a.

Sektor 6 je deonica koja će se pružati od izgrađenog dela u naselju Medaković 3, kod okretnice prevoza, do petlje Lasta na auto-putu Beograd-Niš- Predviđeno je da na dužini od oko 725 metara ova saobraćajnica ima dve saobraćajne trake za oba smera, razdelni pojas i obostrane trotoare. Ponuđač koji dobije ovaj posao moraće da izgradi i most preko Mokroluškog potoka.

Sektor Petlja predstavlja priključak saobraćajne veze Borska – petlja Lasta na auto-put Beograd-Niš. Predviđena je rekonstrukcija postojeće denivelisane petlje Lasta, tj. izgradnja dva kružna toka i reomeliranje postojećih ulivno/izlivnih rampi. Kako se na ovoj deonici nalaze pojedine nelegalne grobnice, idejni projekat bi trebalo da razmotri mougćnost remodeliranja rampe, kako bi se navedene grobnice izbegle.

viber-baner-poziv-beograduživo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu.

Podelite ovo sa prijateljima

Ostavite komentar